Inte fel att äta ute på restaurang

Inte fel att äta ute på restaurang

Hej hopp alla läsare, här var det dags för ett nytt blogginlägg och den här gången ska vi prata restaurang. För mig är det väldigt viktigt att någon gång ibland unna sig det där lilla extra i vardagen, då kommer ett restaurangbesök väl till hands. En stor del av att gå på restaurang handlar givetvis om maten, det är liksom det som är själva anledningen. För mig handlar det dock om så mycket mer än bara att få äta en god middag eller lunch. Det är själva helhetsupplevelsen som jag tycker mest om. Känslan av att få service från det att man stiger in till det att man går därifrån, det i sig är väldigt unikt och faktiskt riktigt trevligt. Utöver bra service och god mat så är det något med stämning som jag trivs så ofantligt bra i. Det är liksom en atmosfär som man verkligen känner av och det händer lite saker runt omkring, vilket så klart är kul.

Jag ska erkänna att det vart inte allt för längesen som jag faktiskt upptäckte charmen med att sitta på restaurang, innan var jag alltid lite skeptisk till att äta bland andra människor. Sen när jag däremot flyttade in till Hudiksvall och bodde lite mer centralt så blev det att man gick ner på stan ibland för att äta. Det var då jag insåg att det var faktiskt rena motsatsen till tråkigt. Sen är det klart att det går inte att gå ut och äta på restaurang varje dag, då tappar det till slut sin charm. Jag försöker att göra det två tre gånger i månaden, vilket jag tycker är precis lagom.

Nu ska jag faktiskt sluta prata om mat och restauranger! Jag hoppas ni alla har en riktigt fin dag, så hörs vi snart igen. Ta hand om er


Kommentarer är stängda.