Missade mitt restaurangbesök

Missade mitt restaurangbesök

Hej på er jag missade precis dagens lunch på en restaurang i Vadstena så ni kan ju tänka er hur mitt humör är för tillfället. Jag kom precis tillbaka till kontoret och sitter här med en liten fjuttig smörgås istället för att sitta på en restaurang och avnjuta en god måltid. När jag inte får någon mat så blir jag väldigt grinig och det märks rätt tydligt på, det är inte många som kommer in på mitt kontor då kan jag säga. Givetvis är jag inte arg på någon eftersom att jag får skylla mig själv lite, jag hade gott om tid att ta min lunch men jag försköt den hela tiden och tog tag i nya arbeten istället. Så jag är lite förbannad på mig själv nu om man säger så, jag hade sett fram emot det att sitta käka på restaurang hela förmiddagen och att jag istället blir sittandes vid mitt skrivbord med en smörgås känns riktigt illa. Men vad ska man göra det är uppenbarligen sånt som händer mig, saken blir inte heller bättre av att det är strålande sol i Vadstena och jag sitter inomhus. Som tur är så har jag inte mer än en dryg timme kvar av den här arbetsdagen och då ska jag åka direkt till en restaurang i Vadstena och köpa med mig mat hem så att jag kan sitta på balkongen och käka, där snackar vi livskvalitet. Det är faktiskt det som kan rädda den här dagen från att vara en fullständig katastrof så det skulle inte förvåna mig om det händer något på vägen som gör att jag får stå i köket och laga min egna mat istället. Nu får det vara nog med dumma beslut för den här dagen, från och med nu ska den här dagen bara vara en succé.


Kommentarer är stängda.