Lunch på restaurang

Lunch på restaurang

God dag bloggen! Nu börjar det allt kurra i magen, därför ska det bli väldigt trevligt att idag ta lunch på en restaurang i Vetlanda. Jag har faktiskt suttit och spanat in en restaurang så jag vet precis vart vi ska åka och vad jag ska äta för någonting. Det blir idag inget mindre än köttbullar, potatismos och gräddsås. Frågar du mig så är det en tidlös klassiker som alltid går hem och det nästan hos alla. Jag skulle nog till och med sträcka mig så långt och säga att det är en av de godaste maträtterna jag vet, trots att det är väldigt enkelt så är det alltid lika gott. Det är heller inte någonting man göra så ofta hemma, framförallt inte jag. Potatis är sällan på min meny och det är egentligen lite konstigt med tanke på hur gott det faktiskt är, men allting tar sin tid och pasta går betydligt snabbare så det brukar bli det istället. Dock så tar jag nästan aldrig pasta när jag är ute på restaurang, det känns tråkigt att käka samma typ av mat som jag ändå alltid gör hemma. Jag är en person som har ett stort matintresse och det tror jag att de flesta av er redan har märkt av här på bloggen. Det är därför väldigt synd att jag inte alltid har tiden som det krävs för att laga lite mer avancerad och lyxig mat, jag hade gärna gjort det och delat med mig av recept till er. Jag ska dock börja försöka att ägna helgerna lite mer till just matlagning, det är ju trots allt kul att laga mat. Nu ska jag dock ta och runda av här för att bege mig till restaurangen så att jag slipper kö. Ta hand om er där ute och smakligt måltid!  


Kommentarer är stängda.