Fika med familjen på café i Klippan

Fika med familjen på café i Klippan

Hej på er alla fina följare

Den här helgen ska jag och min sambo göra en utflykt till Klippan och hälsa på hans syster och hennes familj. De föreslog att vi skulle träffas på ett café som barnen gillar så mycket så det höll vi med om var en bra idé. Barnen har precis kommit på hur mysigt och roligt det är att gå på café så då är det ju härligt att göra något de gillar. I Klippan finns det kanske inte så väldigt mycket att göra, men det är ett mysigt ställe och det är fin natur runt omkring så vi ska också passa på att ta en promenadtur när vi åker dit. Det är skönt att promenera på lite andra vägar än vad man gör alla andra dagar här hemma.

Vi brukar försöka hitta på något varje helg även om det är en liten utflykt eller något mer. Oftast försöker vi fokusera på oss och våra familjer då vi båda värnar mycket om kontakten och den värdefulla tiden med dem. Jag lärde mig redan i tidig ålder att man aldrig får ta tiden eller varandra för givet och därför är jag mån om att ta vara på tiden med varandra. Sen är det också viktigt att jag och min sambo har tid bara för varandra också, men som den här helgen då kommer vi ju ha tid i bilen och vår promenadtur ska vi göra på egen hand efter vi träffat familjen.

?Sen på söndag blir det en sån där typisk söndag tror jag, det vill säga att halva dagen går åt till olika sysslor så som städning och matlagning och halva dagen blir att ta det lugnt och vila. Nu ska jag försöka samla tankarna och fokusera på jobbet men jag vill först passa på att önska er en alldeles underbar dag!


Kommentarer är stängda.