Catering till lunch

Catering till lunch

Hej där bloggen! Nu är det inte långt kvar till lunch och det ska bli så gott, vi har beställt catering så chefen är på väg att hämta upp käket i Lund nu faktiskt. Jag vet inte varför det blir catering just idag, det kanske är så att vi ska fira något, jag har inte riktigt hängt med i svängarna den senaste tiden. Men så länge jag får god mat till lunch så kan jag gå med på att fira vad som helst faktiskt, det kanske är någon som fyller år. Eller så känner chefen att vi har arbetat riktigt bra den här veckan och att vi därmed förtjänar catering. Mat är typ det enda som jag kan tänka på i dagsläget och det beror till största del på att jag käkade väldigt tidigt igår och sen så hade jag ingen frukost med mig till jobbet idag. Nu när vi ändå är inne på matspåret så kan jag lika väl dela med mig av en riktigt god maträtt, nämligen pulled chicken taco. Jag brukar köpa ett stort paket kyckling så att jag får lite matlådor också. Det är egentligen bara att lägga allting i en djup ugnsform eller i en gjutjärnsgryta och sen låta stå i ugnen tills det är klart. I min gryta har jag kycklingfilé, tomatpuré, krossade tomater, tacokrydda och sen lite barbecuesås. Det är egentligen allting som behövs, men vill man hetta till det lite så kan jag rekommendera en skvätt sirachasås eller lite sambal olek. Det här är en maträtt som bara blir godare ju längre den står i ugnen, jag brukar ha inne den i sisådär fem timmar och sen serverar jag det med guacamole och tacochips. Så om ni vill njuta av en riktigt god middag så kan jag verkligen rekommendera detta. Nu kom chefen in så nu ska jag njuta av lite catering.


Kommentarer är stängda.