Ansiktsbehandling i NYköping med Dr Gross Produkter

Ansiktsbehandling i NYköping med Dr Gross Produkter

Hej på er mina fina bloggföljare

Vanligtvis tipsar jag ju om mat och nyttiga mellanmål men idag får det handla om ett annat hälsotips, nämligen hudvård. Senare i veckan är det dags för mig att besöka min favoritsalong i Nyköping igen, denna gången har jag bokat en ansiktsbehandling och det ska bli så härligt. Jag brukar boka mig ungefär en gång i månaden för att få en grundlig rengöring, peeling och inpackning. Den här salongen använder Dr Gross Produkter som jag aldrig hade hört talas om innan jag började gå där, men jag är verkligen supernöjd. Det märks att de själva verkligen testade sig fram till att de hittade en produktserie som de tycker om att jobba med.

Jag tycker att det känns väldigt lyxigt och exklusivt att få gå på ansiktsbehandling, men för mig är det också en sådan där behandling som jag verkligen mår bra av att göra. Jag känner mig alltid så fräsch efteråt och huden får så fin lyster. Jag tror det är en kombination av själva behandlingen och av Dr Gross Produkter. Jag älskar sådant som har med hudvård att göra och jag vet inte hur mycket av mina löner som jag lagt på att testa olika produkter för huden, både för ansiktet och för resten av kroppen. Men det är ju liksom något av ett intresse också, precis som vissa kan ha ett intresse av kläder, skor eller smink så ligger min stora utgiftspost på hudvård.

Men så har jag också väldigt fin hy och många som ger mig komplimanger för att jag ser ung och pigg ut, det är ju för att jag tar hand om den med bra rengöring bland annat. Att ära mycket citrusfrukter är en sak som gynnar fin hud och även att dricka mycket vatten samt att vara noga med att sova tillräckligt. Försök också minska stress och använd solglasögon. Det finns ju massa bra tips men nu måste jag fortsätta jobba innan jag ska gå för att få ansiktsbehandling. Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.